dinsdag 10 augustus 2010

Sunshine?!

Hello Sunshine, where are you? Eigenlijk geen vakantie gevoel voor mij zonder zon!
Ik wil 's nachts zweten in mijn sexy nachthemdje, zonder dekens op bed liggen, lekker met de ramen open.... maar helaas niets van dit alles in Nederland!
Gelukkig heb ik nog 4 weken vakantie en hoop ik nog op enkele zwoele nachten voordat ik weer in mijn onflatteuze flanelle pyamaatje kan kruipen.
Dit weer is wel uitermate geschikt om allerlei klusjes te plannen, let wel: PLANNEN hihi uitvoeren is een andere zaak. Zo ben al 4 weken bezig met het aflakken van 2 eetkamer stoelen, en 2 weken bezig met het aflakken van een deur in de kleuren. Echt een simpel klusje, maar om een of andere reden komt het er toch niet van... Echt waar, als ik me bedenk dat ik al 3 weken vakantie erop heb zitten vraag ik me werkelijk af wat ik in godsnaam allemaal heb gedaan... 3 weken lijkt zo lang maar in praktijk vliegt het voorbij, zeker als je alle tijd van de wereld hebt en de hele dag kunt doen en laten waar je zin in hebt.... 's avonds een wijntje? Geen probleem, ja hoor lekker, morgen heb ik toch vrij. Toch nog effe die film afkijken, ja hoor, morgen hoef ik niet om 7 uur eruit! Conclusie: geniet van de vrijheid onder alle weersomstandigheden!

Cheers!

1 opmerking:

  1. Tja, geen vakantie gevoel zeg je??? Dit is wat je nou zegt; vakantie hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen